Delikan CD Puppy mini

Delikan CD Puppy mini

Ennek az eledelnek a speciálisan alkalmazott összetevői és egyéb elemei lehetővé teszik a kisebb fajta kisállatok helyes és egészséges élelmezését. Az élelem teljesíti a legszigorúbb élelmezési és étrendi értékeket. A granulátumok mérete és formája szintén speciálisan alkalmazkodik a kis kutyákhoz. A protein részt, nagyrészt az állati anyag biztosítja (baromfi hús és termékek. A nem szaturált zsírsavak omega 3 és 6 jól kiegyenlítettek.. A makro és mikroelem tartalom teljesen fedezi a növekvésben levő kis kedvencek igényeit. A vitaminok teljesen fedezik a kisállatok igényeit.: emellett nagy a C-vitamin rész, ami segíti a kollagén bioszintézist ami a csont és a porcszövetek optimális növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges.

Az alkalmazott protiotikumok tökéletesen biztosítják az bél rendszert a kívánatos tejes mikroflórával és megakadályozzák a baktériumos megbetegedéseket. Az összes táplálék és vitamin optimális felhasználását segítik. Az élelem tartalmaz IGY antitesteket is ami a tojásban van rögzítve megakadályozva számos veszélyes vírusos betegségeket (parvovirust, rota és corona virus) és egyéb esetleg veszélyes baktériumot a növekedésben levő kisállatokban.

Összetevők: gabonafélék, rizs) melléktermékek növényi eredetű, hús és állati eredetű termékek, tejtermékek, tojás és tojás termékek, hal és hal eredetű termékek, élesztő, zöldség, zsírok és olajok ásványi anyagok, ANCE premix (vitamin A, D, E, réz szlufát pentahidrát), színezőanyaggal, réz FK, konzerváló anyagokkal,, propion sav, aceton sav, sorbitol sav, ammmónia rész, antioxidáns alpatocopherol-ban gazdag természetes kivonatok.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer