Delikan CD normál

Delikan CD normál

Ennek az eledelnek az összetevői nagyrészt baromfi és sertéshúson alapulnak, mint fő állati anyagon és a rizs hányadob a cukor rész forrásaként. . Nem alkalmaznak olyan növényi elemeket amelyek allergiát okozhatnak (szója és búza). Ennek az eledelnek jó az ára, jól emészthető és nagy tápértékű. A proteinek és a zsír tartalma és hányada teljesíti az összes olyan felnőtt kutya táplálkozási igényeit, amelyek lényeges aktivitás nélkül élnek. Az alkalmazott anyagok jó ízű eledelt alkotnak, amit a kutyák szeretnek. Ezt a garnulátumok mérete és formája is segíti.

A nem szaturált zsírsavak omega 3 és 6 jól kiegyenlítettek. A makro és mikroelem tartalom teljesen fedezi a felnőtt kutyák igényeit. Vitaminok elegendő mennyiségben és arányban találhatók A C-vitamin nagy aránya javítja a kollagén bioszintézist. Ez biztosítja a csont és a porcszövet helyes regenerációját. Az idősebb kutyákban meggátolja a fogak elvesztését és segíti a nagyon jó regenerálódásukat és a gyulladások megelőzését. A C-vitamin javítja az állóképességet és az immunrendszert a probiotikum részekkel, amelyek pozitívan befolyásolják az bélmikroflorat. Nagymértékben hozzájárulnak a lényeges tápanyagok jobb felhasználásához és a stresszel és feszültséggel szemben ellenállást biztosítanak..

Összetevők: gabonafélék, rizs) melléktermékek növényi eredetű, hús és állati eredetű termékek, tejtermékek, tojás és tojás termékek, hal és hal eredetű termékek, élesztő, zöldség, zsírok és olajok ásványi anyagok, ANCE premix (vitamin A, D, E, réz szlufát pentahidrát), színezőanyaggal, réz FK, konzerváló anyagokkal,, propion sav, aceton sav, sorbitol sav, ammmónia rész, antioxidáns alpatocopherol-ban gazdag természetes kivonatok.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer