Delikan CD marhahús és rizs

Delikan CD marhahús és rizs

Ennek az élelemnek az elemei nagyrészt a marhán alapulnak, mint a fő állat húson és a rizs hányadon a cukor rész forrásaként. Nem alkalmaznak olyan növényi elemeket amelyek allergiát okozhatnak (szója, búza ). Az eledel ára jó, jól emészthető és tápértékű.

Az összetevők és a protein hányad és a zsír kielégítik a táplálkozási követelményeket a felnőtt kutyák számára. Az alkalmazott elemek jó ízű eledelt biztosítanak amelyet a kutyák szeretnek. Ezt a granulátumok mérete és formája is biztosítja. A szaturálatlan zsírsavak omega 3 és 6 jól kiegyenlítettek. A makro és mikroelem tartalom teljesen fedezi a nagy kutyák igényeit. A vitaminok elegendő mennyiségben megtalálhatók és jól kiegyenlítettek, a C-vitamin rész javítja a kollagén bioszintézist. Ez biztosítja a csont megfelelő regenerációját és a porcszövet regenerációját. Az idősebb kutyákban meggátolja a fogak elvesztését és a fertőzések jó gyógyulására és megelőzésére vezet. A C vitamint javítja az állóképességet és az immunrendszert a probiotikumok részarányával együtt, amelyek pozitívan befolyásolják a bélmikroflórát. Nagymértékben segítik az összes lényeges tápanyag jobb felhasználását és a stresszel és a feszültséggel szembeni nagyobb ellenállást biztosítják.

Összetevők: gabonafélék, rizs) melléktermékek növényi eredetű, hús és állati eredetű termékek, tejtermékek, tojás és tojás termékek, hal és hal eredetű termékek, élesztő, zöldség, zsírok és olajok ásványi anyagok, ANCE premix (vitamin A, D, E, réz szlufát pentahidrát), színezőanyaggal, réz FK, konzerváló anyagokkal,, propion sav, aceton sav, sorbitol sav, ammmónia rész, antioxidáns alpatocopherol-ban gazdag természetes kivonatok.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer