Delikan CD Light

Delikan CD Light

Az alkalmazott összetevők biztosítják a protein és energia kisebb bevitelét miközben szállítják a magas táplálkozási színvonalat és a proteinek és zsír kívánt minőségét. Az élelem összetevők nagyrészt csirkehús és termékek és rizs) biztosítják az optimális táplálék megőrzést az idősebb és túlsúlyos kutyák számára.

A protein és energia alacsony hányada ellenére, a makro és mikroelemek teljes értékének tartalmát biztosítják, beleértve a vitamin hányadot. A C-vitamin magas tartalma segíti a kollagén bioszintézist. Ez biztosítja a csont megfelelő regenerációját és a porcszövetek regenerációját és a sebek jó gyógyulását. Az idősebb kutyákban, ez tartalmazza a fogak elvesztésének megakadályozását. A C-vitamin javítja a állóképességet és az immunrendszert azoknak a probiotikumoknak a részarányával, amelyek pozitívan befolyásolják a bélmikroflórát. Ez is segíti a vitaminok és ásványi anyagok bevitelét ebből az eledelből.

Összetevők: gabonafélék, rizs) melléktermékek növényi eredetű, hús és állati eredetű termékek, tejtermékek, tojás és tojás termékek, hal és hal eredetű termékek, élesztő, zöldség, zsírok és olajok ásványi anyagok, ANCE premix (vitamin A, D, E, réz szlufát pentahidrát), színezőanyaggal, réz FK, konzerváló anyagokkal,, propion sav, aceton sav, sorbitol sav, ammmónia rész, antioxidáns  alpatocopherol-ban gazdag természetes kivonatok.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer