Delikan CD lazac és burgonya

Delikan CD lazac és burgonya

A felhasznált összetevők olyan élelmet alkotnak, amelyek a legszigorúbb élelmezési követelményeket elégítik ki táplálkozási és élelmezési teljes érték szempontjából, nagymértékű emésztési és kismértékű allergia kockázat mellett. A élelem alkalmas a felnőtt kutyák összes kategóriája számára beleértve a szoptatós, rosszul táplált szuka kutyákat, amelyek allergiásak másfajta eledelre.

Az eledel alkalmas a túlsúlyos vagy lábadozó kutyák számára. A protein részt a lazac és cukor résszel biztosítják a burgonya keményítővel. A vitamin részek a szükséges vitaminadagot fedezik. A legnagyobb C-vitamin tartalom segíti a kollagén bioszintézist. Ez biztosítja a csont megfelelő regenerációját és a porcszövet regenerációját. A C-vitamin biztosítja, javítja az állóképességet és az immunrendszert a probiotikus résszel együtt, amely pozitívan befolyásolja a bélmikroflórát.

Az élelem tartalmazza az IGY antitesteket amely a tojás anyagban rögződve blokkol számos kórokozó
vírust (parvovírus, rota és korona vírust) és egyéb esetleg veszélyes baktériumokat és azok következményes eloszlását a kutya szervezetében.

Kötelezően dekralált minőségi jellemzők: nitrogén anyagok 24 % zsír, 10 % nedvesség 10 % hamu 5,5, Tassel 2 % , vitamin A 1300 mkg, 11 mg/kg, réz 20 mgkg

Összetevők: gabonafélék, rizs melléktermékek növényi eredetű, hús és állati eredetű termékek, tejtermékek, tojás és tojás termékek, hal és hal eredetű termékek, élesztő, zöldség, zsírok és olajok ásványi anyagok, ANCE premix (vitamin A, D, E, réz szlufát pentahidrát), színezőanyaggal, réz FK, konzerváló anyagokkal,, propion sav, aceton sav, sorbitol sav, ammmónia rész, antioxidáns alpatocopherol-ban gazdag természetes kivonatok.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer