Delikan CD felnőtt mini

Delikan CD felnőtt mini

Ez a speciális recept kielégíti a kisebb felnőtt kutyák modern táplálkozási követelményeit. Ez az eledel csak előnyös zöldség és állati eredetű anyagokat tartalmaz a kutyák számára, könnyen emészthető és nagy táplálék értékkel rendelkezik, nem allergia keltő (csak szója és búza). A nagyon jó emészthetőség lényeges tápértékeinek tartalma a kisebb kutyák igényeit teljesen kielégíti. Beleértve a vemhes és a szoptatós szuka kutyákat.

A protein részt főként az állati anyagok biztosítják ( csirke hús és termékek. A nem szaturált zsír savakat omega 3 és 6 jól kiegyenlítettek. A makro és mikro elemek teljesen fedezik a kis felnőtt kutyák igényeit. A granulátum méret és forma teljesen fedezi a kis felnőtt kutyák igényeit. A granulátum méret és forma megfelel a kisebb kutyák táplálkozási követelményeinek. A vitaminok jól kiegyenlítettek és a C-vitamin rész javítja a kollagén bioszintézist. A C-vitamin javítja az állóképességet és az immunrendszert a probiotika résszel együtt ami pozitívan befolyásolja az bél mikroflórát, segít abban, hogy lényegesen jobban használják ki az összes lényeges tápértéket és ellenállás biztosít a stresszel szemben.

Összetevők: gabonafélék, rizs) melléktermékek növényi eredetű, hús és állati eredetű termékek, tejtermékek, tojás és tojás termékek, hal és hal eredetű termékek, élesztő, zöldség, zsírok és olajok ásványi anyagok, ANCE premix (vitamin A, D, E, réz szlufát pentahidrát), színezőanyaggal, réz FK, konzerváló anyagokkal,, propion sav, aceton sav, sorbitol sav, ammmónia rész, antioxidáns alpatocopherol-ban gazdag természetes kivonatok.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer