Delikan CD felnőtt maxi

Delikan CD felnőtt maxi

Ennek az eledelnek a speciális receptje teljesíti a nagyobb idősebb kutyák speciális táplálkozási igényeit. Az élelem csak növényi és állati anyagokból áll, amelyek kedvezők a kutyák számára és könnyen emészthetők nagy tápértékűek és nem allregiát keltők (nem szója vagy búza). A lényeges tápanyagok tartalma nagymértékben emészthető és teljesen kielégíti a nagyobb kutyák igényeit beleértve a vemhes kutyákét és a szoptató szuka kutyákét.

A protein részt főként az állati anyagok biztosítják (csirke és termékek.) A nem szaturált zsír savak omega 3 és 6 jól kiegyenlítettek. A makro és mikroelem tartalom teljesen fedezi a nagy felnőtt kutyák igényeit. A vitaminok jól kiegyenlítettek és a C-vitamin rész javítja a kollagén bioszintézist. Ez biztosítja a csont és a porcszövet helyes regenerációját. A C-vitamin javítja az állóképességet és az immunrendszert a probitikumok hányadával, amely pozitívan befolyásolja az bélmikroflórát. Ezek hozzájárulnak az összes lényeges táplálék jobb felhasználásához és a stressz és a feszültséggel szembeni ellenálláshoz.

Összetevők: gabonafélék, rizs) melléktermékek növényi eredetű, hús és állati eredetű termékek, tejtermékek, tojás és tojás termékek, hal és hal eredetű termékek, élesztő, zöldség, zsírok és olajok ásványi anyagok, ANCE premix (vitamin A, D, E, réz szlufát pentahidrát), színezőanyaggal, réz FK, konzerváló anyagokkal,, propion sav, aceton sav, sorbitol sav, ammmónia rész, antioxidáns alpatocopherol-ban gazdag természetes kivonatok.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer